Per W/Pawlowski + Duo NOT Eno & Cale

Cdcover Outside2
zaterdag 04 mei 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€10 - €12

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Een samenwerking tussen twee volstrekt unieke muzikanten. Twee generaties die niet clashen, maar elkaar vinden in hun eigenheid en liefde voor muziek.

Kloot Per W is een ongekende duizendpoot. Hij bouwde de laatste veertig jaar een indrukwekkende discografie op en behaalde zelf de finale van de Humo's Rock Rally. Mauro Pawlowski werd onder meer bekend als lid van de groepen Evil Superstars en dEUS. Van poëtische kleinkunst tot freejazz en klassieke rock. Er zijn weinig muziekstijlen waar Pawlowski zich niet aan waagt.

Deze twee muzikale wervelwinden maakten samen een 'White Albumesque 21 track tellende duoplaat. Met een zevenkoppige band zullen ze Het Depot bombarderen met een selectie uit de nieuwe plaat.

Een combinatie van catchy synthpop en koele rock? Maak kennis met Per W/Pawlowski! Op 4 mei live te ontdekken bij ons.

Support-act: Duo NOT Eno & Cale.

Rockicoon KPW en retro-presentator MVT gaan samen solo, als duo, met minstens een trio aan new wave classics om 'being boiled' tegen te zeggen. Hoewel, 'Being Boiled' doen ze niet, 'Mongoloid' wel. Alles is niet afgesproken. Eenmalig, uniek en onmisbaar!