Panda Dub - Laatste tickets

Panda Dub
donderdag 26 september 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€18 - €21

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €15 - €18

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Eén van de centrale figuren van de Franse dub scene! Ondergedompeld in invloeden uit Engeland en de Franse elektronische dub, combineert Panda Dub roots reggae met stepper!

TIMING
20:00 - Doors
20:00 - warm-up by Damballa SS
21:30 - Panda Dub
22:45 - afterparty by Ubuntu SS

Panda Dub is heer en meester in het op zijn kop zetten van elke dansvloer. Ondergedompeld in invloeden uit Engeland en de Franse elektronische dub, combineert de band roots reggae met stepper. Panda Dub lat zich inspireren door zowel de Britse soundsystems als door Franse dub (High Tone, Brain Damage, Improvisators Dub) en verenigt reggae roots UK stepper en Franse electro dub. En daar gooit hij dan nog eens een lading ethnische samples, edgy en machtige electro tunes én zware ritmes bovenop. Machtig!

Met zijn unieke stijl wist dit Lyon gebaseerd project het ook internationaal waar te maken. U kent Panda Dub misschien van zijn bijna jaarlijks optreden op Dour Festival. Hoog tijd om het podium van Het Depot te klimmen! Welkom!

Warm-up: Damballa Soundsystem.
Afterparty: Ubuntu Sound System.