Open Mic (Flashback Edition)

Open Mic zonder tekst
woensdag 05 december 2018
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Gratis

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Open Mic Flashback edition met een greep uit de verrassingsacts, artists in residence en habitués die de voorbije jaren de revue passeerden op de Open Mic avonden.

Een paar stembanden, een gitaar of een piano: meer heb je niet nodig om een wereldnummmer te schrijven. In een korte periode zijn de maandelijkse Open Mic-avonden een begrip geworden. Een gezellige, ongedwongen sfeer én muzikanten die durven te verbazen of te ontroeren. Naast Frank Vander Linden, Tom Kestens, Klaas Delrue, Tom Helsen, Nona Mez, Milow en Selah Sue doken er heel wat versgewassen sterren of lokale helden op.

Het recept blijft na al die jaren ongewijzigd: singer-songwriters krijgen er de kans om volledig hun ding te doen. Zowel beginnend aanstormend muzikaal geweld als doorwinterde muzikanten geven we carte blanche op ons mini-podium.

Praktisch

Naar aanleiding van het vijftienjarig bestaan van Het Depot plant Depot Academy op 5 december een Open Mic Flashback Edition! Te verwachten? Een greep uit de verrassingsacts, artists in residence en habitués die de voorbije jaren de revue passeerden op de Open Mic avonden.