Noémie Wolfs + Audri (ihkv Anderhalvemetersessies)

Press 19 Bewerktc Victor Pattyn
vrijdag 14 augustus 2020
  • Locatie: M - Museum Leuven
  • Deuren: 19:30

Ticket info

Prijs

€15

Het concert van Noémie Wolfs en Audri maakt deel uit van het programma 'Anderhalvemetersessies'. Ticketverkoop start op vrijdag 17 juli om 10:00. Meer info en tickets vind je hier.

TIMING

19:30 - Doors
20:00 - Audri
21:00 - Noémie Wolfs
23:00 - End

--

Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat ‘Hunt You’. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met een ietwat kwetsbaar randje. Een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Crammerock.

Later, in 2019, kondigde ze haar tweede soloplaat aan. Noémie Wolfs brengt hiermee een nieuwe sound die zijn signatuur haalt uit een experiment met invloeden uit allerlei genres. ‘Lonely Boy’s Paradise’ werd warm onthaald bij het grote publiek met successingles als ‘On The Run’ en ‘Wake Me Up’ die ze samen met haar andere songs voorstelde in een uitverkochte AB Club. Een show die werd bestempeld als ‘zwoelste comeback van het jaar’ en zowel de plaat als de show konden tellen op een hoog aantal sterren in diverse reviews.

Audri, het alias van Marijke Maes, speelt al van jongs af piano en spitste zich in de jaren die volgen toe op het schrijven en producen van songs. De 25-jarige Gentse heeft intussen een Red Bull Elektropedia voor ‘meest veelbelovende artiest’ op de schouw staan, werd geselecteerd door LeFtO himself voor zijn talentenprogramma ‘Made In Belgium’ en speelde voorprogramma’s van bands als Mount Kimbie, Warhaus en Tamino. In oktober 2018 liet ze debuut-EP ‘Fool’s Gold’.

Hoog tijd voor een vervolg! Audri is volledig klaar de bühne te betreden met een gloednieuwe EP. ‘Paper Planes’ is een driftige interpretatie van een intense periode uit Audri’s leven. Haar fluwelen stem en gitaargeluid mixt ze nog steeds met jazz, pop en een snuifje elektronica. Audri is één van de meest intrigerende vrouwelijke stemmen van het moment. LeFtO, Tamino en James Lavelle zijn fans. Wedden dat je volgt?