dinsdag 25 oktober 2011
  • Locatie: Het Depot

Ticket info

Prijs

€5

Nachtkracht

Fluisterpop en intieme indie voor een luisterend publiek.

Na de succesvolle NachtKrachtNacht van vorig seizoen, zijn er ook dit najaar intieme avonden met interessante nieuwe luisterpop en indie acts. De Leuvense organisatie heeft een hart voor het mysterieuze, het oprechte, het luchtige en het donkere.

Op een NachtKrachtNacht wordt er een onontgonnen spanning blootgelegd tussen livemuziek, sfeer, locatie en publiek. De muzikanten die er spelen, doen dat vanuit pure passie en brengen hun muziek voor eenluisterend publiek in een unieke omgeving, met enkel het meest essentiële der hulpmiddelen.

Wie zijn aanwezigheid bevestigt op Facebook, krijgt €1 korting aan de kassa.

Float Fall

Rockvonk-finalist en de bronzen plak van de jongste Rock Rally, Float Fall maakt minimaal gearrangeerde fluisterpop en electronica met een maximum aan effect. Ruben en Rozanne slagen erin de stilte te gebruiken als instrument en spanning te creëren met wat niet wordt gespeeld. Vergelijkingen met Amatorski en The XX zijn nooit ver weg en toch onderscheidt Float Fall zich met een eigen origineel geluid. Wij zijn er alvast hard voor gevallen!

Geppeto & The Whales

Deze frisse hoenders stonden afgelopen zomer nog op Dranouter en wonnen met hun folky harmoniëen de harten van menig jurylid op oa. Music Live en Kunstbende. Denk Fleet Foxes met wat minder beharing of laat het ons met de woorden van Luka Bloom te zeggen: "The songs are great, the sounds are great, the singing and especially the harmonies are fantastic".

Bonfire Lakes

Songwriter Marino Roosen brengt samen met leden van oa. Isbells, Familie Segers en Johnny Berlin zijn melancholische folky songs live. De band bestond nog maar net of werd meteen al verkozen tot Band in de Lift door Het Belang van Limburg (Limbolink) en speelde in de AB en op de Gentse Feesten. Hun song 'Ghosts' werd opgepikt in de vi.be selectie van Radio 1. Een ideale afsluiter.