COOL presents Myles Sanko

Myles
donderdag 02 mei 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten

Room setup

Foyer (vanaf 1 januari 2021)

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Eén van de nieuwste soulhelden van deze tijd.

Met een hoop media aandacht en airplay is Myles Sanko dé rijzende ster om dit moment in de gaten te houden. Nog voor de release van zijn eerste EP veroverde hij de harten van een groot publiek.

Zijn muziek refereert aan helden als Bill Withers, Al Green, James Brown en Otis Redding. Debuutalbum ‘Forever Dreaming’ stond dan ook bol van de dansbare soul. Het was onder de vleugels van Gregory Porter dat de Brit zijn stijl verfijnde richting soul en jazz. En het valt niet te ontkennen: zelfs zijn heerlijke timbre heeft wat weg van zijn geestesvader.

Twee jaar geleden oogstte Sanko wereldwijd succes met 'Just Being M', zijn meest persoonlijke plaat, waarmee hij terugkeert naar zijn Ghanese roots. “Het is een album dat gaat over de liefde, over hoop en politiek. In iedere noot zit een stukje van mezelf”, zegt Sanko, die duidelijk klaar is om nieuwe horizonten te verkennen. Hoog tijd om het podium van Het Depot te beklimmen!