Mudhoney (nieuwe datum)

Mudhoney 2018 Promo 12 Emilyrieman 2434X1500 300
vrijdag 10 september 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

De godfathers van de grunge!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 10 september 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

Nog voor er sprake was van Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam rockte Mudhoney iedereen van zijn sokken. Ze speelden harder, steviger en origineler dan andere bands uit hun tijd, wat snel werd opgemerkt door het Sub Pop label. Ze werden het eerste succesverhaal van het label en legden met hun legendarische albums 'Mudhoney' en 'Every Good Boy Deserves Fudge' de basis voor de grunge.

De godfathers van de grunge bestaan al meer dan dertig jaar en zijn vreemd genoeg nooit doorgebroken. Ze maakten het grungelabel Subpop groot en wezen stadgenoten Nirvana de weg naar eeuwige roem. Misschien komt het er nu dan nog van, want hun nieuwste release 'Morning in America' is een regelrechte killer.