Mooneye (nieuwe datum)

Mooneye C Katrijn Decoster
donderdag 29 april 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€11 - €13

Cultuurkaart KU Leuven

€9 - €11

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk voor fans van Kevin Morby, Neil Young, Fleet Foxes en Roy Orbison.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 29 april 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht. Nog maar net 25 jaar, maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren.

De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot voor de boeg. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor, en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald.

Optredens als support van onder meer Great Lake Swimmers, Intergalactic Lovers, Chuck Prophet en Novastar maakten duidelijk dat Mooneye ook live als een magneet werkt. Libberecht en zijn strakke liveband barsten van de podiumprésence en brengen een concertzaal in geen tijd op temperatuur.

In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.