Mintzkov + Melting Mallows (nieuwe datum)

Mintzkov 1 Bw
woensdag 16 september 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€11 - €13

Cultuurkaart KU Leuven

€9 - €11

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Vandaag rijdt Mintzkov met een driekoppige crew: Philip Bosschaerts, Lies Lorquet, Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren die hun snedige gitaarrock nóg harder zal doen vonken!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar woensdag 16 september 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvingen een persoonlijke e-mail. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

TIMING

20:00 Doors
20:30 support-act Melting Mallows
21:30 Mintzkov

--

Exact twintig jaar na hun overwinning in Humo’s Rock Rally staan ze er weer. Hun nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ telt tien nummers.

De machine Mintzkov reed nooit eerder zulke sierlijke rondjes. Ze was nooit zo wendbaar, ook al heeft de tijd zijn sporen nagelaten. Ze is springlevend, ook al sluit de deur naar de cockpit niet perfect. Ducttape houdt een losgekomen onderdeel op zijn plaats, wat zorgt voor de allermooiste fluittonen en dito ongecontroleerd lawaai. En vanuit de cockpit kijken Philip, Lies en Min Chul reikhalzend naar boven. Voorbij de staalblauwe lucht, voorbij de dampkring. Ze vliegen door de kosmos, jagen sterren na en meten de afstand naar Mars. Dromen luidop over de grote leegte out there, en zien het paradijs ons de hand reiken. Ze fluisteren onze namen. Wij, stofdeeltjes die opgloeien in het zonlicht.

Dit is Mintzkov anno 2020. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we!

Support-act: Melting Mallows.