Millionaire + BRNS (nieuwe datum)

Millionaire Press 1
zaterdag 17 april 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€22 - €25

Cultuurkaart KU Leuven

€20 - €22

Verkooppunten

Room setup

Flex (vanaf 1 januari 2021)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Twee jaar na magnum opus 'Sciencing' staat Tim Vanhamel alweer voor de deur met een nieuwe Millionaire.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar zaterdag 17 april 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Opper-Queen Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ (2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam, stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. In 2017 bracht hij ‘Sciencing’ uit, de grote terugkeer van Millionaire. In 2020 volgt ‘APPLZ ≠ APPLZ’. Champagne!

In 2020 gaat Vanhamel ook terug de baan op met Millionaire. Samen met dezelfde bende muzikanten die hem ook tijdens de 'Sciencing' tour ruggensteunde.

Support-act: BRNS.