Max Cooper presents ‘Transcendence’ (i.s.m and&)

1 Max Cooper Lead Photo
dinsdag 20 april 2021
  • Locatie: Sint Michielskerk
  • Deuren: 20:30

Ticket info

Gratis

Het Depot, producer Max Cooper, Salvador Breed, Martin Kryzwinsky en and& slaan de handen in elkaar en ontwikkelen met 'Transcendence' een adembenemende audiovisuele installatie.

'Transcendence' voert je weg van het alledaagse en brengt je via nieuwe technologie, oude architectuur en een op maat gemaakt audiovisueeel ontwerp naar een plek waar reflectie en nieuwe ervaringen centraal staan. Dankzij surround audio en visuele componenten, zal er gedurende vijftien minuten een nieuwe vorm van audiovisuele ervaringen je lichaam doordringen. Met ‘Transendence’ tracht Max Cooper onze kernprincipes opnieuw te beoordelen en wil hij een positieve verandering identificeren.

Deze installatie werd ontworpen in het kader van het and& conference programma dat artistieke uitdagingen en moderne dilemma's in kaart brengt. 'Transcendence' wil onze denkprocessen in kaart brengen en is een unieke ervaring voor iedere bezoeker.

“Het laatste jaar was er een vol onzekerheid en beperkingen”, vertelt Joris Vaes (programmator Het Depot). “We zijn erg dankbaar dat we de voorbije maanden met Max Cooper konden werken aan deze immersieve installatie. Deze zal je zintuigen prikkelen, je wegvoeren en laten nadenken, maar kan alsook volledig operationeel zijn binnen de huidige context. Zowel technologisch als artistiek zal het een hoogstandje zijn. Combineer het met de kunstwandeling van STUK en je gaat een fijne avond tegemoet.”

AND&

'Transcendence' wordt georganiseerd in samenwerking met and&. Ook onze collega's van STUK werken samen met and& en presenteren met 'Look At Us Now' een waaier aan audiovisuele installaties, te ontdekken in STUK, Stadspark en KADOC.

Ontdek het volledige and&-programma via www.andleuven.com.

Dsc9688 Edit

Foto: (c) 135