M-IDZOMER 2021 - dag 4: Hooverphonic + Portland (geannuleerd)

Fb Cover
zondag 01 augustus 2021
  • Locatie: Museum M
  • Deuren: 17:30

Ticket info

Prijs

€30 - €35

Verkooppunten

Met onder meer Hooverphonic en Portland!

M-IDZOMER 2021 wordt geannuleerd. Kocht je een ticket voor M-IDZOMER 2020/2021? Deze tickets worden automatisch terug betaald op het rekeningnummer waarmee je tickets voor M-IDZOMER aankocht. Voor alle bijkomende vragen kan je terecht bij support@hetdepot.be.

--

Vier zwoele zomeravonden op rij tovert M-IDZOMER de tuin van M om tot een sfeervolle festivalsetting met een stevig muziekprogramma. Op het programma op zondag 1 augustus:

HOOVERPHONIC

Hooverphonic is niet alleen een gekoesterd muzikaal instituut, maar ook een ware hitmachine. De triphop- en ambient-popnummers van de band slaan wereldwijd aan, niet in de laatste plaats dankzij hun kenmerkende eclectische geluid. Hiermee scoorde Hooverphonic vele hits, zoals de tijdloze klassieker 'Mad About You'.

De basis van de band wordt gevormd door bassist Alex Callier en gitarist Raymond Geerts. Met de pas achttienjarige zangeres Luka Cruysberghs, winnaar van The Voice van Vlaanderen, haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Met haar als frontvrouw heeft één van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Dat is alvast te horen op hun meest recente album 'Looking for Stars', een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk.

Voor fans van Ennio Morricone, James Bond en Bernardo Bertolucci

Portland

In 2018 schopt Portland, het tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting. Debuutsingle ‘Pouring Rain’ wordt een succes op streaming platformen. Opvolgers ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ tonen dat het menens is. In januari 2020 laat Portland debuut ‘Your Colours Will Stain’ op de wereld los. Van stijlvol gearrangeerde dromerige indierock via dansbare en funky elektropop tot uitgepuurde pianoballads. Van groots en episch naar onbeschaamd poppy tot broos en intiem. Portland toont zich als een band met zelfvertrouwen en karakter, die buiten de lijntjes durft te kleuren en klaar is voor de grote podia.

Voor fans van Jeff Buckley, First Aid Kit, Beach House en Balthazar