M-IDZOMER 2020 - dag 3: Black Box Revelation

Schermafbeelding 2020 02 20 Om 10 54 31
zaterdag 01 augustus 2020
  • Locatie: Museum M
  • Deuren: 17:30

Ticket info

Prijs

€30 - €35

Verkooppunten

Met onder meer Black Box Revelation!

Vier zwoele zomeravonden op rij tovert M-IDZOMER de tuin van M om tot een sfeervolle festivalsetting met een stevig muziekprogramma. Op het programma op zaterdag 1 augustus:

BLACK BOX REVELATION

Wat is de volgende geniale stap van Black Box Revelation na vier albums vol krachtvoer, voorprogramma’s van Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve, tours door de VS en heel Europa, opnames in Los Angeles met producer en QOTSA-gitarist Alain Johannes en je muziek als soundtrack van 'Sons Of Anarchy', 'True Blood' en een gastoptreden in dé talkshow 'David Letterman's Late Show’?

Een steengoed nieuw album afleveren? Klaar en duidelijk! 'Tattooed Smiles' is de langspeler die Jan Paternoster en Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Paternoster en Van Dijck bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid door samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog!

Voor fans van Seasick Steve, Millionaire, The Black Keys en Queens Of The Stone Age

Volledige line-up wordt later bekend gemaakt.