M-IDZOMER 2021 - dag 1: Tindersticks (geannuleerd)

Fb Cover
donderdag 29 juli 2021
  • Locatie: Museum M
  • Deuren: 17:30

Ticket info

Prijs

€30 - €35

Verkooppunten

Met onder meer Tindersticks!

M-IDZOMER 2021 wordt geannuleerd. Kocht je een ticket voor M-IDZOMER 2020/2021? Deze tickets worden automatisch terug betaald op het rekeningnummer waarmee je tickets voor M-IDZOMER aankocht. Voor alle bijkomende vragen kan je terecht bij support@hetdepot.be.

--

Vier zwoele zomeravonden op rij tovert M-IDZOMER de tuin van M om tot een sfeervolle festivalsetting met een stevig muziekprogramma. Op het programma op donderdag 29 juli:

TINDERSTICKS

De headliner van de eerste dag van M-IDZOMER is niet de minste. Opgericht in Londen door Stuart A. Staples, toetsenist David Boulter en gitarist Neil Fraser, vormt Tindersticks sinds 1992 een verademing in de Britse alternatieve scene. In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave brengt Tindersticks een mix van indie rock en koortsachtige soul noir, steevast gekleurd door de warme, melancholische stem van frontman Stuart A. Staples. Hun poëtisch gemompel en rijk gearrangeerde, melancholische melodieën leveren tot op vandaag een trouwe achterban op. In 2019 verscheen hun elfde studioalbum ‘No Treasure But Hope’. Hoe dat klinkt? Ontdek het live op M-IDZOMER 2021!

Voor fans van Lambchop, Bill Callahan, Leonard Cohen en Nick Cave.

Volledige line-up wordt later bekend gemaakt.