Los Lobos (nieuwe datum)

Los Lobos 2
zaterdag 02 april 2022
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€37 - €40

Cultuurkaart KU Leuven

€34 - €37

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Hét keurmerk voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 2 april 2022. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie.

--

De levende legendes van Los Lobos zijn al meer dan veertig jaar de ‘roots rock trots’ uit Los Angeles. Sinds het begin van hun carrière groeide de hechte band van vijf kranige muzikanten uit van Mexicaans balorkest tot een eclectische supergroep. Begin jaren ‘80 brak de band door bij het grote publiek met de Richie Valens cover 'La Bamba', uit de soundtrack van de gelijknamige film. Intussen spelen de Wolven wereldwijd voor volle zalen en zijn zij hét keurmerk voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek.

Dankzij het avontuurlijke album 'Kiko' (1992) is Los Lobos uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Het album is een waar meesterwerk met indrukwekkende songs, zowel muzikaal als tekstueel.

Los Lobos is straf in ieder genre: van traditionele Mexicaanse muziek & stevige rock'n'roll tot lekkere soul en rauwe americana. Ondertussen hebben ze meer dan twintig platen op hun palmares staan en hebben ze een ongenaakbare live-reputatie opgebouwd. Dit jaar losten ze nog 'Llegó Navidad'. Bon, al meer dan veertig jaar dé L.A. chicano roots rock trots. Niet te missen, lijkt ons?

--

Support-act: Boogie Beasts. Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Boogie Beasts vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze en dat klinkt ongeveer als: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, of Morphine op een psychedelische trip met Little Walter, of RL Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones.