Leuven Air presents Raymond van het Groenewoud (i.s.m. Stad Leuven)

Rvhg3 © Fabrice Debatty
donderdag 22 juli 2021
  • Locatie: Leuven Air (Hertogstraat 203, 3001 Heverlee)
  • Deuren: 19:00

Ticket info

Prijs

€6

Gratis

Verkooppunten

Vondel rockend op rijm. Virtuositeit en passie à volonté. Puur voor de gein. Regen of zon. Er is altijd weer Raymond.

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 11 juni om 11:00.

--

Dit concert vindt plaats in het kader van Leuven Air. Leuven Air is een eenmalig, coronaveilig alternatief voor Het Groot Verlof, het jaarlijks zomerprogramma van Stad Leuven. Beleef vakantie in eigen stad met ons coronaveilig, muzikaal zomerprogramma voor alle 'Leivenieërs'.

Voor dit concert betaal je 6 euro, waarvan je 5 euro terugkrijgt in digitale drankbonnen.

--

Op Valentijn 2020 blies hij maar liefst 70 kaarsjes uit. Hij kreeg overal lof en dikke zoenen. Maar onze eeuwig jonge schavuit is immers een man van alle seizoenen. Dus ook deze zomer staat hij weer op het plein, in de tent of op het festival.

Vondel rockend op rijm. Virtuositeit en passie à volonté. Puur voor de gein. Regen of zon. Er is altijd weer Raymond. Ter zee te land en in the summer of 2021. Al meer dan vijftig jaar komt hij steeds weer naar je toe.

Deze zomer opnieuw met zijn onnavolgbare kornuiten: het zal er stuiven, borrelen en stoven in de kastrol van véél muziekjes. Zoals vanouds en met een blik op de toekomst. Dacht u nu werkelijk dat Raymond tekenen van slijtage vertoont? Komt dat allen zien en u wordt dubbel en dik beloond.