Leafs (geannuleerd)

Leafs
maandag 20 april 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€17 - €20

Cultuurkaart KU Leuven

€15 - €17

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Leafs annuleert het concert in Het Depot op 20 april 2020. Er komt geen nieuw concert en uw ticket(s) zullen automatisch terugbetaald worden. De op de tickets vermelde toegangsprijs wordt terugbetaald. Het verschuldigde bedrag wordt enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald.

De terugbetaling zal enkele dagen in beslag nemen. Indien u op 30 mei 2020 nog geen terugbetaling heeft ontvangen, kan u zich wenden tot ticket@hetdepot.be.

--

Jongeren van achttien jaar zijn veelal bezig met het kiezen van een studierichting of het studeren voor examens. Niet zo bij Leafs (né Jahmill Dapaloe). De jonge Nederlander is vooral bezig met het schrijven van fantastische raptracks, het uitkiezen van festivals en concertdata en het samenwerken met andere Nederhop-grootheden als Jacin Trill, Ronnie Flex en Sevn Alias.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Op zijn vijftiende werd Leafs door het platenlabel Noah’s Ark – waar ook o.a. Kraantje Pappie getekend is - ontdekt op YouTube en kreeg hij meteen een contract aangeboden. Nog geen drie jaar later heeft hij vier platen uit en optredens op WOO HAH, Fire Is Gold en Lowlands op zijn cv staan. Hij vertolkte rollen in goed bekeken series en mag zichzelf nog aan de voet van zijn carrière een ware hitfabriek noemen. In oktober kwam Leafs’ nieuwe album 'Sensei' uit, vol knallers als 'Tokio' en 'Location'.

Deze jongeman is de toekomst, zoveel is zeker.