Laat Open presents Young Marco + Carista

LaatOpen
vrijdag 11 oktober 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 21:30

Ticket info

Prijs

€12 - €15

Cultuurkaart KU Leuven

€10 - €12

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Laat Open met Young Marco, Carista, Arp Frique (live), AliA en Mélomane!

TIMING

21:30 - Doors
21:30 - Mélomane
23:00 - Arp Frique (live)
00:00 - Carista
02:00 - Young Marco
03:30 - AliA
05:00 - curfew

--

Young Marco

Young Marco is geboren en getogen in Amsterdam en staat als DJ bijna tien jaar in de voorhoede van de hectische underground scene in de stad. Door middel van een aantal inmiddels beroemde residencies, won hij al snel erkenning voor zijn zijn unieke interpretatie in zijn sets. wisselend tussen proto-house naar rauwe jaktrax, zonder de disco-libyens anthems te vergeten. Hij gaat alle kanten op!

Carista

Vraag de grootste dansvloer-smaakmakers naar de Utrechtse dj Carista en je wordt overladen met complimenten! Ze is van flink wat markten thuis: van house tot hiphop, funk, disco, soul, garage swings en house-grooves. Noem maar op! En dat komt ook allemaal langs in haar vaste show op Red Light Radio.

Afgelopen jaar was ze vrijwel te zien op ieder groot festival en ook internationaal gooit ze hoge ogen. The Guardian omschrijft haar muziek recent nog als "quality soulful house music". Come groove with us!

Arp Frique (live)

Stap binnen in de wondere wereld van Arp Frique, een kleurrijk exotisch paradijs waar funk, disco, Kaapverdische en Caraïbische ritmes de plak zwaaien. De Nederlandse globetrotter, né Niels Nieuborg, laat zich al twintig jaar inspireren door de aanstekelijkste melodieën en is dan ook vaak te horen in sets van top-DJ’s als Antal, Hunee en zelfs Gilles Peterson.

Zijn sound klinkt vaak heerlijk vintage maar vergis u niet, elke noot werd minutieus uitgedokterd door het Nederlandse genie en tot de perfectie gespeeld door zijn straffe live-band. Veel mooie woorden voor een simpel resultaat: bloedheet feest in de keet!

AliA

Laat Open host en Leuvense trots AliA kan op haar eigen feest niet ontbreken!

De Leuvense Alyah Rivière is nog maar net 18 lentes oud, maar wordt nu al bestempeld als één van meest beloftevolle DJ’s van het land. AliA combineert een feilloze techniek met een voor haar leeftijd onwaarschijnlijk diepgravende kennis van het muzieklandschap.

Funk, house, hiphop en soul; ze mixt het wonderwel aan elkaar tot heerlijk dansbare en creatieve sets die eerder al het Listen festival , Red Light Radio, Fuse en Club Vaag in vervoering brachten. LeFto en Netsky zijn grote fans, wedden dat u volgt?

Mélomane

Mélomane is winnaar van DJ-concours 45Toeren 2019. Hij is van alle markten thuis. Verwacht je aan electronica uit de jaren 80 en 90, new wave, italo disco, synth, pop, house, electro en trance! Dat belooft!