KOMPROMAT aka Vitalic + Rebeka Warrior (nieuwe datum)

Kompromat Artwork
vrijdag 30 oktober 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€18 - €21

Cultuurkaart KU Leuven

€16 - €18

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

KOMPROMAT bestaat uit Vitalic en Rebeka Warrior en laat zich inspireren door Berlijnse techno. Klinkt als een mix van Einstürzende Neubauten en Crash Course in Science. Een briljante combinatie!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 30 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

Rebeka Warrior is de ene helft van het gekke electropunkduo Sexy Sushi, zingt in het Duits, ondersteund door een elektronische track met vibes uit de jaren 80. De laatste vijftien jaar hertekende Vitalic de Franse electro en drukte hij een onuitwisbare stempel.

Samen creëren ze met KOMPROMAT een lekkere 'Back to the (punk) Future'-attitude. Kompromat ruikt als een strijdkreet en een oproep tot gebed. Electronica met roots in punkmuziek, die donker, zweterig maar ook opzwepend en uitgelaten klinkt. Een stevige, weinig katholieke rave. Tot dan!

Support-act: Use Knife.
Warm-up & afterparty: Mélomane.