Kensington (nieuwe datum)

72Dpi Kensington © Rahi Rezvani 20194 4
zaterdag 20 maart 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€23 - €26

Cultuurkaart KU Leuven

€21 - €23

Verkooppunten

Room setup

Flex (vanaf 1 januari 2021)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Nederlands succesvolste rockband van het moment.

Omwille van de onzekerheid inzake de evolutie van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 20 maart 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvingen een persoonlijke e-mail. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

Kensington brengt op 15 november nieuw album ‘Time’ uit. Voor het maken van ‘Time’ trok de band zich terug in Canada, om daar in alle rust te kunnen focussen op het schrijfproces. De eerste drie singles van 'Time' zijn al uit: het vernieuwende, elektronisch getinte ‘Bats’, de hypnotiserende rocker ‘What Lies Ahead’ en de emotionele ballad 'Chronos Pt 1'. ‘Time’ wordt de opvolger van het #1 album ‘Control’ uit 2016.

Sinds hun oprichting is Kensington uitgegroeid tot een stadionband. Hun laatste album ‘Control’ was goed voor drie keer platina. De band ontving De Popprijs 2017, verschillende 3FM Awards, MTV Awards en won met ‘Slicer’ de titel ‘Song Van Het Jaar 2018’.

Een halte in Het Depot op 20 maart 2021 kan bijgevolg niet ontbreken. Welkom, Kensington!

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.