Jebroer 4 Life

Jebroer
08 maart 2019
  • Deuren: 20:00
Tickets

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Met grote hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ heeft hij zich gevestigd in de wereld van de 'harder styles' in zowel binnen- als buitenland.

De ticketverkoop voor dit concert start op maandag 28 januari om 10:00.

Op 8 maart geeft Jebroer een exclusief concert in Het Depot! Deze nu al legendarische avond zal op alle fronten een muzikaal en visueel meesterwerk worden. Tim Kimman, ofwel Jebroer, is de afgelopen jaren niet te missen geweest in het clubcircuit en festivallandschap.

Met inmiddels meer dan duizend shows op zijn conto stond hij onder andere op Tomorrowland, Crammerock, Rock Zottegem, Lokerse Feesten, Pinkpop en Lowlands. Met een Gouden K Award voor de beste song van het jaar in België, gouden en platina hits met 'Banaan', 'Kind van de Duivel' en 'Engeltje' heeft Jebroer zich gevestigd als één van de grootste artiesten in België.

Jebroer: “Alles waar ik als artiest voor sta wil ik tijdens deze show meegeven aan de fans. Een spektakel met keiharde energie waar muziek, sfeer, visuals en beleving samen komen. Door alle optredens en ervaringen van de afgelopen jaren ben ik toe aan de volgende stap qua live show om nog meer uit mezelf te halen. Dit wil ik graag met iedereen delen op 8 maart in Het Depot”.