Jacle Bow

Jacle Bow Med Fabrice Debatty 1
zondag 07 april 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€8 - €10

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €6 - €8

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Brusselse rockband die cruiset op een verfrissende mix van melodieën en een 'rollin' backing band.'

Jacle Bow klinkt als de ruwheid van The Stones de elegantie van de Fab Four ontmoet. Producer Mario Goossens (Triggerfinger) is alvast grote fan van Jackle Bow en werkte met hen intens aan debuutalbum 'What's All The Mumble About' (2017).

Jacle Bow is ook een oerdegelijke 'Do It Yourself'-band. Ze deden die naam alle eer aan, door helemaal op eigen houtje een USA tour te organiseren. 20 gigs in 22 dagen. Ze overtuigden topzalen als Great American Music Hall in San Francisco & Star Theater in Portland om hen te boeken en onderweg namen ze ook hun debuutsingle 'Suit Yourself' op samen met de bassist van Eels, Allen Hunter. De tour werd vereeuwigd in de road trip documentaire ‘Play For That Money Boys’, uitgezonden op Acht.

2019 is het jaar van hun opvolger 'Whatever You Might Find', opnieuw met Mario Goossens als producer. Met deze tweede worp zakt de band af naar Het Depot!