Isbells + Catbug

Ecm J6 G
dinsdag 26 maart 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€17 - €20

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €15 - €17

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Met een langverwacht vierde album op 26 maart in Het Depot.


Ergens in 2008 kwamen binnen de slaapkamermuren van Gaëtan Vandewoude de eerste songs van Isbells tot leven. Hij werkte aan kleine maar dappere vechters: sobere, breekbare folksongs uit de gewichtsklasse van Nick Drake en Bon Iver die vanuit zijn kamer aan een wereldreis begonnen.

In zijn thuisland België kampeerde de honingzoete melancholie van zijn debuutalbum 'Isbells' (2009), 'Stoalin'' (2012) en 'Billy' (2015) wekenlang in de ether. Het succes van singles ‘As Long As It Takes’, ‘Reunite’ en ‘Elation’ oversteeg niet alleen de landsgrenzen. Ze schopten het tot soundtracks van ondermeer Grey's Anatomy en tot een wereldwijde TV-campagne van Trivago.

Met 'Looking For The Beauty In The World' doorbrak Isbells de stilte in 2018. In 2019 brengt Vandewoude zijn langverwachte vierde album uit. Isbells heeft zijn eindbestemming nog lang niet bereikt. Wees welkom op 26 maart in Het Depot!

Support-act: Catbug.