IBE (nieuwe datum)

Ibe Control Bts 32
zondag 24 oktober 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

€14 - €16

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. Voor fans van Ed Sheeran, Alec Benjamin, Dermot Kennedy en Dean Lewis.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt de show van IBE verplaatst naar 24 oktober 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie.

--

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De singer-songwriter raast als een wervelwind door het muziekland. Echte talenten geven op jonge leeftijd aan wat ze in hun mars hebben. Zo wordt IBE op zijn vijftiende in 2017 winnaar van een Ed Sheeran-coverwedstrijd op Studio Brussel met zijn prachtige pianoversie van 'Tenerife Sea'. Hij gaat naar huis met een gesigneerde gitaar van de Britse singer-songwriter.

De grote ontbolstering komt er tijdens The Voice van Vlaanderen op VTM. Vanaf de eerste live uitzending is IBE de gedoodverfde winnaar. Hij ontroert met covers van Lewis Capaldi, George Ezra, Kaleo en dat grote voorbeeld van hem, Ed Sheeran. De overwinning in de talentenshow levert hem een platencontract op. Vijf dagen na de finale komt zijn eerste single 'Table Of Fools'. Zijn song wordt opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en overschrijdt op enkele weken de kaap van één miljoen streams op Spotify.

Alles is straf aan IBE. Ook live weet hij zijn mannetje te staan. Hij krijgt op Rock Werchter een overvolle KluB C muisstil en ook zijn twee AB Club shows waren in een mum van tijd uitverkocht. En net op het moment dat het niet straffer kan, wint hij de MIA voor 'Best Breakthrough'. Om dat te vieren, brengt hij zijn nieuwe single 'Perfect Storm' uit samen met zijn nieuwe bandleden Sebastian en Ruben. Een passage in Het Depot kan zeker niet meer ontbreken. Welkom, IBE!