IBE (postponed)

Ibe Control Bts 32
vrijdag 25 september 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

€14 - €16

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. Voor fans van Ed Sheeran, Alec Benjamin, Dermot Kennedy en Dean Lewis.

In een coronavrije wereld kunnen wij in onze zaal 960 personen verwelkomen. De federale overheid besliste dat er vanaf september indoor evenementen voor 200 personen kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat de geplande concerten van komend najaar met een hoge capaciteit opnieuw moeten verplaatst worden naar een latere datum. Voor heel wat concerten werd alvast een nieuwe datum gevonden. Een overzicht van de reeds verplaatste concerten vind je hier.

Onze programmatie is druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum voor dit concert. Het concert zal verplaatst worden naar een datum in 2021. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail.

--

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De singer-songwriter raast als een wervelwind door het muziekland. Echte talenten geven op jonge leeftijd aan wat ze in hun mars hebben. Zo wordt IBE op zijn vijftiende in 2017 winnaar van een Ed Sheeran-coverwedstrijd op Studio Brussel met zijn prachtige pianoversie van 'Tenerife Sea'. Hij gaat naar huis met een gesigneerde gitaar van de Britse singer-songwriter.

De grote ontbolstering komt er tijdens The Voice van Vlaanderen op VTM. Vanaf de eerste live uitzending is IBE de gedoodverfde winnaar. Hij ontroert met covers van Lewis Capaldi, George Ezra, Kaleo en dat grote voorbeeld van hem, Ed Sheeran. De overwinning in de talentenshow levert hem een platencontract op. Vijf dagen na de finale komt zijn eerste single 'Table Of Fools'. Zijn song wordt opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en overschrijdt op enkele weken de kaap van één miljoen streams op Spotify.

Alles is straf aan IBE. Ook live weet hij zijn mannetje te staan. Hij krijgt op Rock Werchter een overvolle KluB C muisstil en ook zijn twee AB Club shows waren in een mum van tijd uitverkocht. En net op het moment dat het niet straffer kan, wint hij de MIA voor 'Best Breakthrough'. Om dat te vieren, brengt hij zijn nieuwe single 'Perfect Storm' uit samen met zijn nieuwe bandleden Sebastian en Ruben. Een passage in Het Depot kan zeker niet meer ontbreken. Welkom, IBE!

Support-act: IBE.