High Hi + ILA (ihkv Anderhalvemetersessies)

Highhi By Evavlonk 0000
donderdag 13 augustus 2020
  • Locatie: M - Museum Leuven
  • Deuren: 19:30

Ticket info

Prijs

€15

Het concert van High Hi en ILA maakt deel uit van het programma 'Anderhalvemetersessies'. Ticketverkoop start op vrijdag 17 juli om 10:00. Meer info en tickets vind je hier.

TIMING

19:30 - Deuren
19:50 - ILA
20:50 - High Hi
22:00 - Einde

--

Na het bereiken van Humo’s Rock Rally-finale in 2014 en hun selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, breekt er voor High Hi een heel nieuw hoofdstuk aan. Na de vele optredens in België én Nederland werd het hoog tijd voor een opvolger van het debuutalbum ‘Hindrance’ uit 2017.

De band dat niet stil en er werd hard gesleuteld aan nieuw materiaal. Ze trokken zich samen met Daan Schepers (Warhola, Eefje De visser, Bazart) terug in de studio voor de opnames van de opvolger: 'Firepool'! De band kiest resoluut voor een nieuwe weg. De nieuwe sound werd in de studio verder uitgepuurd tot een nieuw, verfrissend geluid met de unieke contrastrijke stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez.

Na wekenlang De Afrekening van Studio Brussel te domineren met hitsingle 'Daggers', klaar voor het echte werk! We just can't wait.

ILA is de nom de plume van de 22-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid en vergezeld van een gitaar, staat ILA garant voor rauwe emoties die meer dan eens de grilligheid van het leven blootleggen. Een eigenzinnige en intense artieste, zoveel is duidelijk.