Het Zesde Metaal (sold out)

Het Zesde Metaal
vrijdag 06 maart 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Het Zesde Metaal treedt weer in het voetlicht met verse single 'Tid Van Ton', een enig voorsmaakje van de nieuwe CD 'Skepsels'!

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 13 september 2019 om 11:00.

In 2012 maakte Wannes Cappelle, frontman en de stuwende kracht van Het Zesde Metaal, een doorstart met de band en dat was maar goed ook, want Cappelle weet precies wat hij met taal en muziek kan doen. Zijn teksten blinken uit qua spitsvondige, welgemikte poëzie en ook live blijkt hij tussen de nummers door een (hilarische) ras verteller.

‘Skepsels’ wordt de opvolger van het immens succesvolle albumCalais’ uit 2016. De bijhorende tournée telde 140 concerten (waarvan er vijftig uitverkocht waren), goed voor meer dan 30 000 verkochte tickets. De groep versierde een plaats op festivals zoals Rock Werchter, Cactus en Dranouter en mocht ook één gouden plaat en twee MIA’s in ontvangst nemen. Ondertussen behoren liedjes als ‘Naar De Wuppe’, ‘Ploegsteert’, ‘Gie, Den Otto en Ik’ en ‘Dag Zonder Schoenen’ tot het collectieve geheugen.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.