GoldLink (sold out)

Goldlink
vrijdag 22 november 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

GoldLink maakt deel uit van de volgende generatie in de Amerikaanse rap-scene. In de gaten te houden! Op 22 november in Het Depot, bijvoorbeeld.

TIMING
20:00 - Doors
20:00 - warm-up by Masai
21:00 - GoldLink
22:15 - afterparty by Masai

--

Om de zoveel tijd wordt hiphop opgeschrikt door een nieuw en spannend geluid: GoldLink is één brok originaliteit. Hem een veelbelovende rapper noemen doet hem eigenlijk tekort.

GoldLink gooit '90 R&B grooves vrolijk in de blender met traditionelere hip hop breaks en creëert zo een zweem nostalgie, om meteen daarna een U-turn te maken naar springerige vooruitstrevende producties à la Ta-Ku en Kaytranda.

Met zijn laatste album 'At What Cost', dat hij twee jaar geleden uitbracht, is hij daar met vlag en wimpel in geslaagd. Doordat hij hiphop heeft vervlochten met disco en Afrikaanse invloeden heeft hij een unieke sound weten te creëren! De song 'Crew' leverde hem zelfs een Grammy nominatie op.

Met 'Zulu Screams' releaset GoldLink een eerste nummer van zijn nieuwe album. Benieuwd naar meer? Live te ontdekken in Het Depot op 22 november!

"His music doesn't just make you hold two opposing ideas in your mind. It opens twelve tabs in one browser window." - Pitchfork

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.