Goldband

Goldband Divjtour Press
donderdag 19 november 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€14

Cultuurkaart KU Leuven

€12

Verkooppunten

Room setup

Zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Haagse Markt-house meets bouwmarkt-pop.

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 25 september om 10:00. Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

In 2019 stapten deze drie Hagenezen met de troffel in de klauw de scene binnen om al gauw indruk te maken als energieke live act die elke tent plat speelt. Kort na het uitbrengen van hun eerste EP stonden ze al op festivals als Wildeburg en Lowlands, en hadden ze met 'Witte Was' en 'Mijn Stad' twee zomeranthems te pakken.

In 2020 kwam 'Van de Roulette naar de Doublet' uit, de tweede EP waar naast de nodige club bangers ook de zachte kant die achter het harde leven in de bouw schuilgaat naar voren komt. Als één van de meest besproken acts van Noorderslag 2020, lijken de zingende stukadoors klaar om de de bouwplaats achter zich te laten en de troffel voorgoed in te wisselen voor de microfoon.