Girls in Hawaii (geannuleerd)

Girls In Hawaii Photo Backstage 1 © Manou Milon
zaterdag 12 december 2020
  • Deuren: 20:30

Ticket info

Prijs

€21

Verkooppunten

Dit concert wordt geannuleerd. Alle ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

'Nocturne' is de opvolger van de rouwplaat 'Everest' (in 2010 verloor toenmalig drummer Denis Wielemans het leven in een auto-ongeluk) waarmee ze in 2014 Het Depot mee lieten volstromen.

Het nieuwe album bevat naar eigen zeggen muziek voor de nacht. Het is een nieuw hoofdstuk waarmee ze een muzikale weerspiegeling van clair-obscur, schaduwen en licht brengen. Je hoort het herkenbare Girls In Hawaii-geluid, maar dan toch weer net dat tikkeltje anders. Iets mysterieuzer. Oordeel vooral zelf. Op 12 december in een volledig coronaproof kader in Het Depot, bijvoorbeeld.

"Te horen aan ‘Walk’ en ‘Indifferent’ hebben ze in de club rondgehangen. Donkere synthbassen en new-wave-achtige elektronica-opstootjes zoemden door de songs als zoeklichten op zoek naar de eighties." De Standaard

"Wat zijn die nieuwe liedjes weer stuk voor stuk geweldig. Mooi, sfeervol, stevig, ontroerend, hoog gezongen, knap opgebouwd en verslavend. Magnifieke band!" OOR