Girls in Hawaii

Girls In Hawaii Photo Backstage 1 © Manou Milon
zaterdag 12 december 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 17:00

Ticket info

Prijs

€21

Verkooppunten

Room setup

Zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Broze melancholie verstrengeld met rafelige euforie, in de lijn van Granddaddy en Radiohead.

Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

Er vinden twee concerten van Girls in Hawaii plaats op 12 december in Het Depot. Wil je liever het concert om 20:30 bijwonen? Klik dan hier voor meer info & tickets!

--

'Nocturne' is de opvolger van de rouwplaat 'Everest' (in 2010 verloor toenmalig drummer Denis Wielemans het leven in een auto-ongeluk) waarmee ze in 2014 Het Depot mee lieten volstromen.

Het nieuwe album bevat naar eigen zeggen muziek voor de nacht. Het is een nieuw hoofdstuk waarmee ze een muzikale weerspiegeling van clair-obscur, schaduwen en licht brengen. Je hoort het herkenbare Girls In Hawaii-geluid, maar dan toch weer net dat tikkeltje anders. Iets mysterieuzer. Oordeel vooral zelf. Op 12 december in een volledig coronaproof kader in Het Depot, bijvoorbeeld.

"Te horen aan ‘Walk’ en ‘Indifferent’ hebben ze in de club rondgehangen. Donkere synthbassen en new-wave-achtige elektronica-opstootjes zoemden door de songs als zoeklichten op zoek naar de eighties."
De Standaard

"Wat zijn die nieuwe liedjes weer stuk voor stuk geweldig. Mooi, sfeervol, stevig, ontroerend, hoog gezongen, knap opgebouwd en verslavend. Magnifieke band!"
OOR