Gestapo Knallmuzik - Sold Out

Knallmuzik Clean Uitgeknipt
dinsdag 19 november 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€18 - €21

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €16 - €18

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Elektropoppretband die we niet meer hoeven voor te stellen.

Einen Deutsche elektrio mit verdacht fiel schamhäre in die broeche. Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoäls ‘Schüren mit ein Schürpapier’ und ‘Kächelwinckel Pëeters’ gehen over zerh herkenbäre unterwerpen. Mit hün 4des Langspieler under das Arm, toeren sie ins 2019 die Welt kaputt! Ganz Geil!

Zingen doen ze in het zelfbenoemde 'Jean-Marie Pfaff-Duits' en hun nummers 'Angela Merkel', 'Wir Gehen von Grond' en 'Kächelwinckel Pëeters' zijn intussen tijdloos. Met een vierde langspeler zakt het trio af naar Het Depot! Tanzen mit dieser Deutschpop. Super töll!

"De band Gestapo Knallmuzik is populairder bij studenten dan rilatine en Carapils, maar wat is het dat dit Duits-Kempische electropoptrio zo geliefd maakt? Het is een combinatie van drie factoren: teksten die even geniaal als marginaal te noemen zijn, ultra-catchy refreintjes en een geweldige dosis zelfrelativering." - Humo

Support-act: Chackie Jam.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.