Gers Pardoel (matinée concert)

GersPardoel
zaterdag 10 oktober 2020
  • Deuren: 16:00
  • Main act: 17:00

Ticket info

Prijs

€20

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

In een volledig coronaproof kader zakt Gers Pardoel met een nieuw album af naar Het Depot!

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

Er vinden twee concerten van Gers Pardoel plaats op 10 oktober in Het Depot. Wil je liever het concert om 20:00 bijwonen? Klik dan hier voor info & tickets!

--

Je kent 'm ongetwijfeld van monsterhits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Louise’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’. 2020 zou het jaar worden voor Gers Pardoel! Met een nieuwe show op de planning, een volledig eigen kledingcollectie voor kids bij JBC, een nieuw album en een zomer vol festivals. Je zou denken dat de wereldwijde crisis hier roet in het eten zou gooien, maar niets is minder waar. De JBC collectie ging in april online in verkoop met laaiend enthousiaste reacties op deze release. In de collectie is Gers zijn volledig creatieve zelve geweest waar games centraal staan. Het is een echte collectie naar de hand van Gers voor alle meisjes en jongens die #EchtZijn. Het nieuwste album 2020 kende wat vertraging, maar komt er dan toch!

Op 25 september releaset Gers zijn vierde solo studioalbum ‘2020’. Hoe dat klinkt? Ontdek het live in Het Depot op 10 oktober 2020!