Gers Pardoel

GersPardoel
zaterdag 10 oktober 2020
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€20

Verkooppunten

In een volledig coronaproof kader zakt Gers Pardoel met een nieuw album af naar Het Depot!

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

Er vinden twee concerten van Gers Pardoel plaats op 10 oktober in Het Depot. Wil je liever het concert om 16:00 bijwonen? Klik dan hier voor info & tickets!

--

Je kent 'm ongetwijfeld van monsterhits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Louise’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’. 2020 zou het jaar worden voor Gers Pardoel! Met een nieuwe show op de planning, een volledig eigen kledingcollectie voor kids bij JBC, een nieuw album en een zomer vol festivals. Je zou denken dat de wereldwijde crisis hier roet in het eten zou gooien, maar niets is minder waar. De JBC collectie ging in april online in verkoop met laaiend enthousiaste reacties op deze release. In de collectie is Gers zijn volledig creatieve zelve geweest waar games centraal staan. Het is een echte collectie naar de hand van Gers voor alle meisjes en jongens die #EchtZijn. Het nieuwste album 2020 kende wat vertraging, maar komt er dan toch!

Op 25 september releaset Gers zijn vierde solo studioalbum ‘2020’. Hoe dat klinkt? Ontdek het live in Het Depot op 10 oktober 2020!