Galaxie's Nightshift: All Night Long - Sold Out

Website Discobar
donderdag 31 oktober 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 21:30

Ticket info

Prijs

€15 - €18

Cultuurkaart KU Leuven

€13 - €15

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Op donderdag 31 oktober kloppen de heren van Discobar Galaxie overuren in Het Depot. De dag erop krijgt iedereen een dag congé payé.

Never change a winning team. DJ Bobby Ewing, DJ Lars Capaldi, DJ Loveboat on the decks. Non stop 'till the break of dawn.

--

Als orgelpunt van hun jubilé de l'espace doet Discobar Galaxie op 31 oktober nog eens Leuven aan. Hun 25 Light Years-tour begon in een uitverkocht Het Depot, passeerde knal in de zomer op een afgesloten Oude Markt, en trekt nog één keer naar hun favoriete concertzaal: Het Depot!

De Discobar draait voor de gelegenheid een oldskool all-nighter met plaatjes van nine to five. DJ Bobby Ewing neemt de warming-up voor zijn rekening, vanaf middernacht draait de Discobar in full force, en de laatste uren gaat Ewing weer solo.

Het vertrouwde concept blijft ongewijzigd: Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat zijn jullie guides to the discobar en draaien tot in de late uurtjes hun favoriete platen. Lees: whatever the hell they like. Van propere house, vuile disco tot smerige funk. Met veel blinkende 80s, Michael Jackson en - oh, jawel - minstens drie nummers van de Beastie Boys.

En dat doen ze intussen al 25 Light Years long. Met naar schatting 1,24 miljoen draaiuren op de teller, van het grootste festival tot het smerigste jeugdhuis. Met deze Nightshift – All Night Long doen ze er minstens 3 uur bij.

Mis dit slotfeest niet. De dag erop is het immers congé payé.
We're going to parti', karamu', fiesta, forever! Of toch tot ’s morgens vroeg.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.