Galaxie's Nightshift (nieuwe datum)

Galaxie
zondag 23 mei 2021
  • Deuren: 21:30

Ticket info

Prijs

€15 - €18

Cultuurkaart KU Leuven

€13 - €15

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Discobar Galaxie all night long.

In een coronavrije wereld kunnen wij in onze zaal 960 personen verwelkomen. De federale overheid besliste dat er vanaf september indoor evenementen voor 200 personen kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat de geplande concerten van komend najaar met een hoge capaciteit opnieuw moeten verplaatst worden naar een latere datum. Voor heel wat concerten werd alvast een nieuwe datum gevonden. Onze programmatie is druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum voor dit concert. Een overzicht van de reeds verplaatste concerten vind je hier.

--

Net zoals de vorige - hopeloos uitverkochte - editie draait de Discobar een allnighter. DJ Bobby Ewing warmt op, de Discobar slaat toe om middernacht en de afterparty is weer in handen van Bobby. DISCOBAR GALAXIE ALL NIGHT LONG.

Het vertrouwde concept blijft voorts ongewijzigd: the guides to the discobar draaien whatever the hell they like. Van propere house, vuile disco tot smerige funk. Met veel blinkende 80s, iets van Prince, een nummer van Biggie Smalls en - oh, jawel - minstens drie nummers van Beastie Boys.

En dat doen ze intussen al 25 Light Years long. Met naar schatting 1,24 miljoen draaiuren op de teller, van het grootste festival tot het smerigste jeugdhuis. Mis dit feest niet. De dag erop is het immers congé payé. We're going to parti', karamu', fiesta, forever! Of toch tot ’s morgens vroeg.