Faces On TV (All Night Funeral) + Willem Ardui + DJ Masala

Schermafbeelding 2018 12 03 Om 19 58 35
vrijdag 03 mei 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 21:00
  • Main act: 22:00

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Bijzondere late-night show met Faces On TV, Willem Ardui en DJ Masala.

Jasper Maekelberg werkte als producer én muzikant mee aan het werk van onder meer Bazart, Warhola en Warhaus. Ook produceerde hij de nieuwe van Balthazar, die in januari uitkomt. Eindelijk heeft de muzikale duizendpoot ook een soloplaat met Faces On TV.

Night Funeral’ is de samenvatting van 2017, een jaar uit het leven van frontman Jasper Maekelberg. Het resultaat is een warmbloedige, magnetische en intieme plaat. Je hoort dansende percussie, licht-psychedelische arrangementen, prairiebeats voor urban indians. Het is pop-art uit een nabije toekomst. Filmische R&B, of: rhythm and blue-ray, jawel.

Na maanden druk touren in het buitenland speelt hij één van zijn enige clubshows in België op 3 mei in Het Depot: een 'All Night Funeral' show.

--

Support-act: Willem Ardui.

Producer-zanger Willem Ardui, de helft van Blackwave., heeft een soloproject, ééntje dat met de knappe singles 'Beziel Me' en 'Meander' ook een vlucht vooruit neemt. Verwacht hier geen groovy hiphop. Eerder melancholische Nederlandstalige fluisterpop.

--

Afterparty: Masala.

Masala eet, drinkt, ademt en leeft muziek. Hij is een bekend gezicht in het muzikale landschap, presenteert bij Studio Brussel en is als muziekredacteur aan de slag bij BRUZZ. Ook host hij een podcast, Kratkruipers, waarin hij verhalen gaat halen bij vinylverzamelaars over het hele land. Neemt ie mee naar deze afterparty: de nieuwste releases, lang vergeten parels en classics!