Equal Idiots (nieuwe datum)

EqualIdiots
woensdag 08 december 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Equal Idiots zijn terug van nooit echt weggeweest.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt de show van Equal Idiots verplaatst naar 8 december 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie. Meer info vind je hier.

--

Adolescence Blues Community’ volgt tweeëneenhalf jaar na debuutplaat ‘Eagle Castle BBQ’, maar van een podiumpauze is nooit sprake geweest.

Waar ‘Eagle Castle BBQ’ een vrolijke, wilde, onbezonnen en vaak ruige rit was van twee piepjonge honden uit Hoogstraten, is ‘Adolescence Blues Community’ doelgerichter, ernstiger en vrijer, met aan het stuur twee chauffeurs die stomweg volwassen zijn geworden. Vrees echter niet: feesten staat nog steeds hoog op de agenda van Thibault Christiaensen (zang/gitaar) en Pieter Bruurs (drums/zang), en ‘Adolescence Blues Community’ is de welgekomen beuk tussen het overaanbod aan atmosferisch gefriemel waarmee we vandaag de dag worden doodgeslagen!