Emma Bale (nieuwe datum)

EmmaBale
dinsdag 02 november 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€14 - €17

Cultuurkaart KU Leuven

€12 - €14

Verkooppunten

Room setup

Zittend

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt de show van Emma Bale verplaatst naar 2 november 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie. Meer info vind je hier.

--

Met hits als 'Run, 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' staat Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares óóit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op de Dance Hall op Pukkelpop en stond ze in een uitverkochte AB Club. Een jaar later speelde ze in de zomer haar eerste show op Rock Werchter.

Op amper twintigjarige leeftijd heeft ze intussen al op verschillende Europese podia gestaan en werden haar songs meer dan vijftig miljoen keer gestreamd. Dat ze sterker dan ooit terug is, bewijst ze met nieuwe single 'Joan'.

Emma Bale trekt in het voorjaar van 2020 naar Belgische en Nederlandse concertzalen voor een aantal exclusieve liveshows waar ze haar nieuw werk zal voorstellen. Een passage in Het Depot kan uiteraard niet ontbreken. Welkom!