Eek-A-Mouse - nieuwe datum

Eekmouuse Pic2
dinsdag 07 mei 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€19 - €22

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €17 - €19

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

De Al Jarreau van de reggae in Het Depot!

Wegens logistieke redenen wordt het concert van Eek-A-Mouse op vrijdag 5 april 2019 uitgesteld naar dinsdag 7 mei 2019. Tickethouders werden via mail op de hoogte gebracht.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig of kunnen terugbetaald worden. Indien u uw tickets wilt laten terugbetalen, gelieve dan voor 30 april te mailen naar ticket@hetdepot.be.

--

In 1975 zette deze Eek-A-Mouse zijn eerste stappen in de reggae wereld. In de jaren 80 brak hij definitief door. Nu, in 2018, is Rude Boy Jamaican nog steeds één van de allergrootste reggae- en dancehall-artiesten ter wereld.

De onverwoestbare Jamaicaanse reggae-artiest Eek-A-Mouse vertegenwoordigt het rauwe en authentieke in een genre dat steeds gladder wordt. Elk optreden van Eek-A-Mouse is een belevenis, niet alleen vanwege zijn ijzersterke repertoire (met klassiekers als 'Ganja Smuggling', 'Wa-Do-Dem' en 'Rude Boy Jamaican'), maar ook vanwege zijn vocale acrobatiek.

Zijn stijl wordt ‘singjaying’ genoemd, een combinatie van ‘singing’ en ‘deejaying’. Het leverde hem in een Amerikaanse krant de eretitel ‘de Al Jarreau van de reggae’ op. Vorig jaar liet The Mouse met zijn nieuwe track 'Glory' te horen dat hij nog steeds in topvorm is. Bereid je voor op een avond vol good vibes!

Afterparty: Uphill Sound.