Eefje de Visser (nieuwe datum)

Lonnekevanderpalen Eefjedevisser 01
woensdag 26 mei 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 26 mei 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Na een solotournée door Nederland en België experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie albums 'De Koek', 'Het Is' en 'Nachtlicht' spoken nog steeds rond.

Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Ze begint binnenkort aan een nieuw hoofdstuk, met een vierde plaat als apotheose. Verwacht iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange.

--

Support-act: S10. S10 groeide uit tot een spokeswoman voor een generatie die psychische problemen durft te tonen. TV-talkshows weten haar nu te vinden, ze heeft een eigen 3voor12-docu en haar album Snowsiper is warm ontvangen.