Discobar Galaxie: 25 Light Years - Sold Out

Screen Shot 2019 03 26 At 11 11 36
zaterdag 25 mei 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 21:30

Ticket info

Prijs

€15 - €18

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Discobar Galaxie viert hun jubilé de l'espace op 25 mei in Het Depot!

Bij ieder goed verhaal durven de versies al eens verschillen, maar volgens historici vindt de allereerste dj-set van Discobar Galaxie plaats in 1994, ergens in een kelder in Leuven.

DJ's Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat draaien disco en rapmuziek. Acid jazz en house. Soul en drum & bass. Madonna en The Prodigy. Kortom: whatever the hell they like. En dat doen ze intussen al 25 light years long. Met naar schatting 1,24 miljoen draaiuren op de teller, van het grootste festival tot het smerigste jeugdhuis.

Deze jubilé de l'espace vieren ze op 25 mei in hun favoriete concertzaal: Het Depot in Leuven! Met een lange DJ-set waarbij ze uitsluitend vinyl-singles zullen draaien. En mét een hoop DJ-vrienden.

Half mei verschijnt hun intergalactische 7-inch vinylbox (met uitsluitend vinyl-singles) én een nieuwe driedubbele verzamel-cd Discobar Galaxie: 25 Light Years.

LINE-UP

Mensch, erger je niet!

Brothers from another mother, but belonging to the same Discobar. Mensch, erger je niet! houdt halsstarrig vast aan draaien met vinylsingles en het ambacht van de analoge diskjockey. Van mini podium tot festivalstage. De ene kiest de platen, de andere mixt ze. Gouden combo.

DJ4T4

Als DJ4T4 staat Kristof Michiels achter de decks bij 't Hof van Commerce en met Ultrasonic 7 scoorde hij verschillende radiohits. Zonder twijfel de meest vriendelijke, muzikale duizendpoot van België: DJ4T4 in the house!

Discobar Galaxie

Na vele jaren is Discobar Galaxie still going strong. Van propere house, vuile disco tot smerige funk. Met veel blinkende 80s, Michael Jackson en - oh, jawel - minstens drie nummers van de Beastie Boys. Hun Galaxie’s Nightshift is een begrip in Leuven. Toch voor iedereen geboren vòòr 1990.