Depot Café: The Calicos

The Calicos
09 oktober 2018
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Winnaars van Humo's Rock Rally 2018 te ontdekken in ons gratis Depot Café. Voor fans van The War On Drugs, Wilco, Ryan Adams en Neil Young.

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Winnaars van Humo's Rock Rally 2018 in ons Depot Café. The Calicos is een zeskoppige band die garant staat voor hedendaagse Americana. Oude muziek door jonge zielen. Voor fans van The War On Drugs, Wilco, Ryan Adams en Neil Young.

"Tijdens de finale in de AB werd vrij snel duidelijk: weinig bands waren beter ingespeeld dan The Calicos. De Antwerpse band rond zanger Quinten Vermaelen (22) was veruit de meest melodieuze in een finale met veel aandacht voor gitaren. Songs als ‘Runaway kid’ en ‘Driftwood’ lokten de ondergaande zon binnen in de zaal: het waren meteen de grootste oorwurmen van de avond." - De Standaard