Depot Café: RAMAN.

RAMAN
maandag 24 februari 2020
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:15

Ticket info

Gratis

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Rauwe emotie, een no nonsense gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die je nooit meer loslaat.

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Sinds 2016 staat Raman garant voor alternatieve rock 'n' roll met steeds een voet in blues- en rootsgronden. Denk aan een mix van Chris Whitley, Jeff Buckley en Triggerfinger.

Dit jonge Gentse trio rond oude ziel Simon Raman springt al enkele jaren van de ene bekroning naar de andere: Jonge Wolven in 2016, winnaar van de publieksprijs op de Gentse Student Rock Rally en winnaar van Oost.Best in 2017.

"RAMAN. klopte aan bij blues, zonder echter het rock-‘n’-roll- element te verwaarlozen. Achteraf vroeg je je af wat de groep in hemelsnaam nog op een provinciale muziekwedstrijd doet." - Indiestyle

"Deze band heeft de sound en de song, maar vooral een echte frontman met Simon Raman." - daMusic