Depot Café: Danny Blue And The Old Socks

Danny Blue And The Old Socks
06 november 2018
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:15

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Excellente indie met vettige gitaren, knallende drums en happy tunes.

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

De naar eigen zeggen "lo-fi uptempo tropical bikini-rock" van Danny Blue And The Old Socks komt van hetzelfde zonnige strand gerold waar ook internationale artiesten als Mac DeMarco, King Krule en The War On Drugs hun schelpjes gaan rapen. Studio Brussel selecteerde hen als finalist van De Nieuwe Lichting 2018 en jurylid Jan Paternoster van The Black Box Revelation vond hun frisse gitaarpop de ideale muziek om in een feeststemming te geraken. Ook schopte de band het tot de finale van Humo's Rock Rally.

Danny Blue And The Old Socks staat garant voor excellente indie met vettige gitaren, knallende drums en happy tunes. Samengevat: de perfecte band om te ontdekken in ons gratis Depot Café.