De Nooit Moede & Victor De Roo (release concert)

victorderoo
zaterdag 21 november 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€10

Verkooppunten

Room setup

Zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Zeskoppige formatie onder begeleiding van Victor De Roo, onze kersverse artist in residence!

Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

“En toen werd de hand geschud. De koffie gezet. Op het moment dat de kamer kleiner werd en de muren te hoog om op te lopen. Met zoete mazout besloot De Nooit Moede de schijn hoger te houden. Als een bleek excuus voor rock zonder roll, als de grijns zonder grol. Want is het aan het eind van de dag niet de dwaas die het groenste graast?”

De Nooit Moede is de zeskoppige formatie onder begeleiding van Victor De Roo, met gitarist-vocalist Jente Waerzeggers, bassist Ferre Marnef, en vocalisten Eva Kleeven, Felix Poffé en Arthur Roels. De naamloze debuut-ep (KG001) is de eerste expressie van het Kontakt Group label. Hij werd gemixt door techno halfgod David Morley, gemasterd door Mathieu Savenay en grafisch vormgegeven door Emile De Geyndt.