De Mens (sold out)

De Mens 2020 C Rebecca De Bosscher 640X427
zondag 08 maart 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 20:45

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Week na week verkopen de heren van De Mens concerten uit. Een passage in Het Depot kan dan uiterààrd niet ontbreken.

De ticketverkoop voor dit concert start op donderdag 28 november om 10:00.

De Mens is al meer dan vijfentwintig jaar hofleverancier van Doorvoeld Entertainment (c) én weet niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent.

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder 'Oostende') onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”.

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.