Danny Blue And The Old Socks (nieuwe datum)

Omslagfoto Release Shows
maandag 19 oktober 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€8 - €10

Cultuurkaart KU Leuven

€6 - €8

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Rammelende Bildungsrock afvuurt in de stijl van Parquet Courts, Pavement en The Pixies!

Het Depot sluit tot 30 april de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom verplaatst naar maandag 19 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

Op hun nieuwe EP ‘Boys’ sturen ze het beste uit vader’s platencollectie door de pedalenplank en brengen ze hulde aan jong zijn post Y2K. Samen in een tentje kruipen dat gepikt werd van de Moonrise Kingdom set, huilen naar de maan achterop bij Billy op de motor of Elvis coveren als speed metal band: Danny Blue & The Old Socks, dat is hand in hand onderweg zijn naar een plek tussen de sterren. En pokkeherrie!

In november 2017 bracht Danny Blue & The Old Socks debuut-EP ‘Backyard Days’ uit. In januari 2018 werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting aangekondigd en in april 2018 stonden ze dan weer in de finale van Humo’s Rock Rally. In maart 2020 brengen ze hun langverwachte tweede EP ‘Boys’ uit!