Danny Blue And The Old Socks (geannuleerd)

Omslagfoto Release Shows
maandag 19 oktober 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€8 - €10

Cultuurkaart KU Leuven

€6 - €8

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Rammelende Bildungsrock afvuurt in de stijl van Parquet Courts, Pavement en The Pixies!

Het concert van Danny Blue And The Old Socks wordt geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail.

--

Op hun nieuwe EP ‘Boys’ sturen ze het beste uit vader’s platencollectie door de pedalenplank en brengen ze hulde aan jong zijn post Y2K. Samen in een tentje kruipen dat gepikt werd van de Moonrise Kingdom set, huilen naar de maan achterop bij Billy op de motor of Elvis coveren als speed metal band: Danny Blue & The Old Socks, dat is hand in hand onderweg zijn naar een plek tussen de sterren. En pokkeherrie!

In november 2017 bracht Danny Blue & The Old Socks debuut-EP ‘Backyard Days’ uit. In januari 2018 werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting aangekondigd en in april 2018 stonden ze dan weer in de finale van Humo’s Rock Rally. In maart 2020 brengen ze hun langverwachte tweede EP ‘Boys’ uit!