COOL presents Lander & Adriaan + AliA

Lander Adriaan 2
vrijdag 09 oktober 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€15

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Een dansbare rollercoaster die een middenweg zoekt tussen plezier en pijn!

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 28 augustus om 10:00. Tickets koop je per bubbel van 1, 2 of 5 personen.

--

Lander & Adriaan, een supertandem tussen Lander Gyselinck (drummer van STUFF., BeraadGeslagen, LABtrio en een reeks andere jazz-gerelateerde projecten) en Adriaan Van de Velde (in muziekland beter gekend als Pomrad), met een scheut electronica en improvisatie. Dat gaat vonken geven! Music is for dancing, point final.

Foto: Wouter Van Asselbergh

Warm-up: AliA.

De Leuvense Alyah Rivière is nog maar net achttien en wordt nu al bestempeld als één van meest beloftevolle DJ’s van het land. AliA combineert een feilloze techniek met een voor haar leeftijd onwaarschijnlijk diepgravende kennis van het muzieklandschap. Funk, house, hiphop en soul; ze mixt het wonderwel aan elkaar tot heerlijk dansbare en creatieve sets die eerder al het Listen! festival, Red Light Radio, Boiler Room, C12 en HORST Festival in vervoering brachten. Onder andere LeFtO, Carista en Mr. Scruff zijn grote fans, wedden dat u volgt?