Compact Disk Dummies (nieuwe datum)

Compact Disk Dummies
woensdag 24 november 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€18 - €21

Cultuurkaart KU Leuven

€16 - €18

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Met een gloednieuwe EP in Het Depot! Come party with us.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 24 november 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Na het succesvolle 'Silver Souls' album (2016) ging het de gebroeders Coorevits voor de wind. In het seizoen 2018-2019 werden ze de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld, op Studio Brussel kreeg Lennert een vermakelijk item als remixer van de actualiteit, waarbij hij pareltjes van onder meer Balthazar, Ennio Morricone en Eminem door zijn digitale apparatuur mangelde.

De tijd vloog voorbij, maar stilaan begon het weer te jeuken om aan eigen materiaal te werken: de lat werd hoog gelegd en het eerste doel was om een aantal singles te maken en die vervolgens op een ‘compacte’ EP te verzamelen, een tussenstap naar een volgend full album.

Kortom: na een full album, een MIA-winst en talloze zijsprongen zijn Compact Disk Dummies terug met een karrenvracht nieuw materiaal onder de arm. Hun jongste single, 'Cry For Me', werd meteen tot Catch Of The Day gebombardeerd op Studio Brussel en zetelde geruime tijd in de Afrekening- en Voxlijst.

De Lokerse Feesten en Pukkelpop kregen deze zomer de vuurdoop en de jongens staan te trappelen om naar hun favoriete Belgische muziektempel terug te keren. Met een livedrummer en daarmee een nieuwe portie dynamiek en spelplezier, zijn Compact Disk Dummies klaar om alweer een niveau hoger te klimmen. Op 23 april 2020 te ontdekken in Het Depot! Come party with us!

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.