Clouseau (nieuwe datum)

Clouseau
vrijdag 23 oktober 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€40 - €43

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Wegens groot succes zakt Clouseau voor een tweede maal af naar Het Depot!

Het Depot sluit tot 30 augustus de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom verplaatst naar vrijdag 23 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Er stonden echter twee Clouseau concerten gepland in Het Depot. Alle tickets aangekocht voor het concert van 20 mei 2020 zijn geldig voor het concert van 23 oktober 2020. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

-

'Tweesprong' is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden. Koen en Kris denken oprecht dat ze nooit eerder zo’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad.

Geweldige, volwassen popmuziek, zoals alleen Clouseau die kan maken. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere, Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’. Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op 'Tweesprong' en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden.

Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze. Clouseau koppelt de release van ‘Tweesprong’ aan een uitgebreide tournée die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.