Clouseau (nieuwe datum)

Clouseau
donderdag 29 april 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€40 - €43

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Wegens groot succes zakt Clouseau voor een tweede maal af naar Het Depot!

Hoe jammer het ook is: het blijkt niet realistisch te zijn om in het najaar het uitverkocht van Clouseau in veilige omstandigheden te laten plaatsvinden. Om de veiligheid te garanderen betreffende COVID-19 wordt het reeds verplaatste concert van Clouseau op 23 oktober 2020 daarom opnieuw verplaatst naar 29 april 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig.

Er stonden echter twee Clouseau concerten gepland in Het Depot. Kocht je tickets voor het concert van 20 mei 2020 (en dus ook 23 oktober 2020), dan zijn deze enkel geldig voor het concert van 29 april 2021. Kocht je tickets voor het concert van 19 mei 2020 (en dus ook 22 oktober 2020), dan zijn deze enkel geldig voor het concert van 28 april 2021. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

'Tweesprong' is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden. Koen en Kris denken oprecht dat ze nooit eerder zo’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad.

Geweldige, volwassen popmuziek, zoals alleen Clouseau die kan maken. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere, Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’. Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op 'Tweesprong' en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden.

Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze. Clouseau koppelt de release van ‘Tweesprong’ aan een uitgebreide tournée die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.